Polyamori TV2 – Lykken er flere kærester

Lykken er flere kærester

I foråret 2018 gik fik vi set en programserie om polyamori TV2 om polyamorøse forhold. Altså ikke bare åbne forhold hvor man ser andre seksuelt, men ægteskaber og kærestepar hvor man lever med mere end én kæreste.

Serien hedder “Lykken Er Flere Kærester”, og fik rigtig meget omtale. Det rammer ind i en tid, hvor de klassiske forestillinger om hvordan man bedst lever sit liv, presses af tanken om, at der ikke er én rigtig måde.

Man kan se hele serien på TV” Play her:

https://play.tv2.dk/programmer/dokumentar/serier/lykken-er-flere-kaerester/er-lykken-flere-kaerester-paa-n-gang-149441/

Polyamorøse forhold TV2

Mens ‘åbent forhold’ længe har været et relativt udbredt begreb, så er polyamorøse forhold noget der har været mere forbeholdt en mindre gruppe. Det gjorde programserien op med, og har startet en diskussion omkring, hvornår et forhold er polyamorøst og hvornår er det åbent.

I “Lykken er flere Kærester” på TV2 tegnes der ikke bare et rosenrødt billede af kærlighed i alting. Der er naturligvis også udfordringer, og dem bliver der også snakket om. Fx omkring jalousi og hvornår det kan opstå, og hvordan man håndterer det.

Der er ikke meget i medier og andre steder omkring polyamori i Danmark, så serien på TV2 er et godt sted at starte, hvis man er nysgerrig på mere.

Fordi det netop er så svært og utilgængeligt et emne i Danmark, er det også svært at finde ligesindede, som gerne vil indrette et forhold på samme måde. Det er netop grunden til, at vi følte et behov for en dansk side med polyamori dating. Hvor det er nemt og anonymt at finde nogen i passende afstand, som har det på samme måde.

Skriv et svar