Åbent Forhold DR

Opmærksomheden omkring åbne forhold fik for alvor et løft, da DR i 2018 kørte en programserie med navnet “Ku’ godt må godt”. Her følger man igennem 5 afsnit forskellige kærestepar, hvis forhold er åbne.

Disse kærestepar har helt forskellige udfordringer med åbent forhold, og har helt forskellige udgangspunkter. Fælles for dem alle er, at ingen af dem gør det på helt samme måde.

DR program info

Danmarks Radio skriver som programinfo om “Ku’ godt må godt”:

Malou og Alex lever sammen i et åbent forhold. Ud over at være hinandens forlovede, dater de og har sex med andre partnere ved siden af. Siden de åbnede deres forhold, har det vist sig at være meget sværere for Alex at få dates, end det er for Malou.
Kapsejlads betyder kæmpe festdag i Århus studiemiljø, og planen er, at Malou skal hjælpe Alex med at score. Men hvordan reagerer pigerne på Alex’ tilnærmelser, når de får at vide, at han allerede har en kæreste?

Hvis man vil se alle 5 afsnit, kan man se det online på DR’s nettv:

https://www.dr.dk/tv/se/ku-godt-ma-godt-fortaelling-fra-et-abent-forhold/ku-godt-ma-godt-fortaelling-fra-et-abent-forhold-2/ku-godt-ma-godt-fortaelling-fra-et-abent-forhold-1-5

 

Skriv et svar