Victoria Milan alternativ – bare med 100% ærlighed og åbenhed

utroskab victoria milan alternativ

Søger du det Victoria Milan alternativ, så læs med her og se om åbent forhold dating er bedre for dig. VictoriaMilan er ikke længere en ny dating side, men det er stadig en side, som formår at tiltrække sig meget opmærksom fra medier. Siden dets start i 2010, har den fået et ry som både berømt og berygtet. Berømt fordi den trækker det frem, der alligevel allerede sker, og berygtet fordi det måske er lidt ufint at være facilitator for løgn og bedrag.

Selvom www.åbentforhold.dk også er for singler og par, som er eller vil indgå i et forhold, hvor man også ser andre ved siden af, så synes vi vi adskiller os på mange punkter i forhold som alternativ til Victoria Milan.

Åbent forhold dating som alternativ til Victoria Milan

Her her er nogle af vores grunde til, hvorfor www.åbentforhold.dk er et godt VictoriaMilan alternativ. Disse grunde kan for nogle være mere eller mindre subjektive, men ikke desto mindre vil vi gerne stå inde for dem.

  1. Åbent forhold er ikke utroskab. Vi prædiker åbenhed og ærlighed – det modsatte af Victoria Milan.
  2. VictoriaMilan er fyldt med spam profiler. No kidding, prøv selv at tilmeld dig og se hvor mange falske profiler der henvender sig til det. Ligeledes hjælper det ikke noget at rapportere det til admins.
  3. Åbentforhold.dk er dansk ejet og startet. Det er VM ikke.
  4. Victoria Milan koster 1.077,- for 3 måneders VIP adgang ad gangen (for mænd – nødvendigt for at kunne noget som helst). Det er dermed ikke ligefrem en af de billigste dating tjenester i verden.
  5. Alt er gratis for kvinder, det koster kassen for mænd. Rimeligt?
  6. Trustscore på Trustpilot er helt nede på 1.5. Trustpilot skal man altid se på med kritiske briller, men det er dog alligevel usædvanligt lille score.

Er VictoriaMilan så helt ubrugelig?

Nej, naturligvis ikke. Alle disse punkter til trods, så har dating siden selvfølgelig sin berettigelse. Er det sidespring og decideret utroskab man er ude i, så er det selvfølgelig en dating side der i funktioner og tilgang passer godt. Vi ser os også her på åbent forhold bare som et godt Victoria Milan alternativ, hvis det er åbenhed og ærlighed, man står for.

Hos www.åbentforhold.dk er man selvfølgelig også anonym, og her er det også gratis at oprette sig. Til gengæld skal man ikke betale 299,- om måneden for at kunne læse og skrive beskeder.

Åbentforhold.dk som Victoria Milan alternativ

Nej, hos os koster det ikke 299,- om måneden for at have de mest simple funktioner. På åbentforhold.dk koster det sølle 29,-/mdr i medlemsskab! Det gør os til en af de absolut billigste datingsider på nettet.

Man har også muligheden for at opgradere til et VIP medlemsskab, som koster 99,-/mdr. Det er stadig vanvittigt billigt, men her får man virkelig mange gode funktioner, som gør www.åbentforhold.dk til et stærkt alternativ til Victoria Milan.

Du får nemlig adgang til forummet, hvor du kan læse og udveksle erfaring om fx åbent ægteskab eller polyamorøse forhold. Du får også mulighed for at skrive dine egne blogs, som andre kan læse. Og ikke mindst kan du videochatte direkte med dine matches, så du nemt og effektivt kan checke kemi med et match.

 

 

Sådan startede vores åbne ægteskab

Foreslå åbent forhold

(En personlig beretning fra “Anna” (pseudonym, hendes rigtige navn er kendt af redaktionen))

Hvordan ender man egentlig med et åbent forhold? Det var det spørgsmål der brændte på min venindes tunge da jeg fortalte hende at min mand og jeg levede i et åbent forhold. Og det er er svært at svare på, det er jo ikke sådan at vi så på hinanden en dag og så var det sådan.

Tanken opstod i mit hoved da vi havde været sammen omkring seks år, og vores ældste barn var kommet til. Der var selvfølgelig gået hverdag i parforholdet, men det var ikke i sig selv det der gav tankerne.

Inden jeg mødte min mand, var jeg nok lidt en vild teenager, nysgerrig på sex og mennesker, og jeg havde prøvet mere end de fleste i min alder. Da vi så mødte hinanden, faldt det uforpligtende, vilde sex fra til fordel for kæreste-hygge, og senere forældreskab og travl hverdag med alt hvad dertil hører. Jeg begyndte at savne det, det vilde, det nye, det spændene, det uden forpligtelse og følelser. Jeg overvejede utroskab, men blev, heldigvis, hurtigt enig med mig selv om at det ikke var en løsning, men jeg turde heller ikke bringe emnet op med min mand.

Henover et halvt års tid fyldte savnet til den slags sex vi ikke havde men hinanden mere, og lysten til ham blev mindre. Jeg følte hele tiden at jeg manglede noget, at jeg gemte en del af mig selv der var vigtig og som ikke bare kunne glemmes eller tvinges væk.

Hvordan skulle jeg foreslå åbent forhold?

Da det endelig lykkes at tage hul på det var det med en stor klump i maven, og bevidsthed om at jeg potentielt kunne komme til at såre ham frygteligt, selvom det ikke var meningen.

For hvordan siger man ”hey, jeg har brug for noget mere, eller i hvert flad noget andet end dig” uden samtidig at sige at han ikke er nok, og at det her ikke drejer sig om kærlighed, men bare om sex?

Jeg kan ikke huske mine ord, men jeg husker at vi talte om seksuelle præferencer, om kærlig og om sex, og måske mest af alt at kærlighed og lyst ikke er det sammen, og ikke nødvendig hænger sammen. Jeg vidste af erfaring at sex og følelser slet ikke behøver at have en sammenhæng for mig. Jeg får ikke varme følelser bare fordi vi har knaldet, og jeg behøver ikke have følelserne for at have god sex.

Min mand var mere tilbageholdende, han havde ikke den samme erfaring med sig som jeg, og var i tvivl om, om der ville gå noget fra vores forhold hvis vi åbnede op, men samtidig forstående overfor at jeg manglede noget som han ikke kunne give mig, uanset om han ville give mig det eller ej.

Efter vores snak holdt vi en lille tænkepause, en uges tid hvor vi slet ikke talte om det, men alting var som det altid havde været, da ugen var gået, snakkede vi igen. Jeg besvarede efter bedste evne hans spørgsmål, og der var ikke så få. Vi holdt endnu en uges tænkepause, inden vi igen satte os sammen, og denne gang var frygten for at jeg var på vej væk mindre, dog ikke helt væk.

Vi blev enige om at give det en chance med en række regler og grænser.

Erfaringer med åbent forhold

Anna er forfatter på denne artikel serie, som handler om personlige erfaringer med åbent forhold. Både de gode erfaringer såvel som de dårlige.

Polyamori TV2 – Lykken er flere kærester

tv2 polyamori polyamorøse forhold tv2

Lykken er flere kærester

I foråret 2018 gik fik vi set en programserie om polyamori TV2 om polyamorøse forhold. Altså ikke bare åbne forhold hvor man ser andre seksuelt, men ægteskaber og kærestepar hvor man lever med mere end én kæreste.

Serien hedder “Lykken Er Flere Kærester”, og fik rigtig meget omtale. Det rammer ind i en tid, hvor de klassiske forestillinger om hvordan man bedst lever sit liv, presses af tanken om, at der ikke er én rigtig måde.

Man kan se hele serien på TV” Play her:

https://play.tv2.dk/programmer/dokumentar/serier/lykken-er-flere-kaerester/er-lykken-flere-kaerester-paa-n-gang-149441/

Polyamorøse forhold TV2

Mens ‘åbent forhold’ længe har været et relativt udbredt begreb, så er polyamorøse forhold noget der har været mere forbeholdt en mindre gruppe. Det gjorde programserien op med, og har startet en diskussion omkring, hvornår et forhold er polyamorøst og hvornår er det åbent.

I “Lykken er flere Kærester” på TV2 tegnes der ikke bare et rosenrødt billede af kærlighed i alting. Der er naturligvis også udfordringer, og dem bliver der også snakket om. Fx omkring jalousi og hvornår det kan opstå, og hvordan man håndterer det.

Der er ikke meget i medier og andre steder omkring polyamori i Danmark, så serien på TV2 er et godt sted at starte, hvis man er nysgerrig på mere.

Fordi det netop er så svært og utilgængeligt et emne i Danmark, er det også svært at finde ligesindede, som gerne vil indrette et forhold på samme måde. Det er netop grunden til, at vi følte et behov for en dansk side med polyamori dating. Hvor det er nemt og anonymt at finde nogen i passende afstand, som har det på samme måde.

Åbent Forhold DR

DR åbent forhold Ku godt må godt

Opmærksomheden omkring åbne forhold fik for alvor et løft, da DR i 2018 kørte en programserie med navnet “Ku’ godt må godt”. Her følger man igennem 5 afsnit forskellige kærestepar, hvis forhold er åbne.

Disse kærestepar har helt forskellige udfordringer med åbent forhold, og har helt forskellige udgangspunkter. Fælles for dem alle er, at ingen af dem gør det på helt samme måde.

DR program info

Danmarks Radio skriver som programinfo om “Ku’ godt må godt”:

Malou og Alex lever sammen i et åbent forhold. Ud over at være hinandens forlovede, dater de og har sex med andre partnere ved siden af. Siden de åbnede deres forhold, har det vist sig at være meget sværere for Alex at få dates, end det er for Malou.
Kapsejlads betyder kæmpe festdag i Århus studiemiljø, og planen er, at Malou skal hjælpe Alex med at score. Men hvordan reagerer pigerne på Alex’ tilnærmelser, når de får at vide, at han allerede har en kæreste?

Hvis man vil se alle 5 afsnit, kan man se det online på DR’s nettv:

https://www.dr.dk/tv/se/ku-godt-ma-godt-fortaelling-fra-et-abent-forhold/ku-godt-ma-godt-fortaelling-fra-et-abent-forhold-2/ku-godt-ma-godt-fortaelling-fra-et-abent-forhold-1-5